見openrice 食評都ok,天橋派傳單派到我手上,就假日試一下。佢有好多版本既打邊爐,我試左雞煲少辣bb麻,一黎2杯水果茶幾有誠意既。食完個雞煲出去拎d 料就黎了啦!!!得10幾款料簡,全部都最差質素果d, 最差果隻午餐肉,d 響鈴唔脆既,仲有d 食完好似食橡筋既牛肉,食左一舊無再食!😥仲有血色唔多好既肥牛😰最最最恐怖係果d 蠔仔,d 水勁黑啊,同佢隔離果盤血水豬肚,我唔知係咩?真係見到都唔開胃啊!!咁熱天時雪櫃唔夠凍雪料真係好恐佈,仲有臭味傳岀❌❌❌🤮🤮🤮又話有硯,我一隻都未見過?🈚️講番調味料架,佢無炸蒜果d, d人拎到好混亂,唔多衛生咁😰雖然野飲櫃無咩汽水選擇,不過有好多鴻福堂涼茶飲都唔差,仲有冷泡茶👍不過佢開門既方向好奇怪,好難拎野飲。食到最後啦,講下佢既甜品,有一個涼粉,但係無蓋既關係,傍邊既人整調味料好易整左落去,隔離個雪糕櫃都比人拎哂雪糕無再加過,不過有驚喜係佢有黑加倫子味雪糕👍總括,有冷氣但裝修環境服務都好大陸,員工不足又逼幾次拎野食員工都差d 撞到我,無咩加野,隅隔台小朋友行黎行去不停食雪糕涼粉,隔離台食到通地污穢又食完唔關爐😞😞😞😞講真$178 打邊爐咁既價錢荃灣
又話有硯,我一隻都未見過?🈚️
講番調味料架,佢無炸蒜果d, d人拎到好混亂,唔多衛生咁😰

恐怖黑水蠔仔

血水豬肚
不知明

總括,有冷氣但裝修環境服務都好大陸,員工不足又逼幾次拎野食員工都差d 撞到我,無咩加野,隅隔台小朋友行黎行去不停食雪糕涼粉,隔離台食到通地污穢又食完唔關爐😞😞😞😞講真$178 打邊爐咁既價錢荃灣都好多好食過佢😡
2021-10-01
$178 (Dinner)