勁嬲,未見過有人咁樣做外賣。我地公司有時午飯會幫老闆們叫外賣,叫過好多間,未見過有一間咁樣--衰!!!!首先,我地十一點九叫,叫左佢地十二點十五分上黎,佢地話ok,但佢地十二點半先出單,十二點五十分先上到,仲要係坐的士唔洗跳錶,20蚊!都唔明佢地遊左去邊,都算啦!咁我地都叫得多,有十幾樣野,如果早知佢地咁遲先上,d湯面我地都唔會要佢分湯上啦,佢地仲要分湯收多1蚊,都算!上到黎一開始同我地講,d湯漏左少少,不過唔嚴重唔緊要,咁佢地話仲有外賣要送,咪叫佢地走先,都唔想阻左佢地做生意!But,d湯唔係漏左少少lor,起碼有一半數量的湯都凹晒蓋,多多少少都有漏,漏埋都唔止少少!最重要係佢地d菜飯,唔知點解pack 埋一齊果陣,居然拎碗酸辣湯墊底,咁個湯盒又唔係靚料,成碗湯漏晒!!!!!!d菜飯盒好髒,大佬,我成班老闆食飯,唔係食垃圾堆的食物lor,咁樣賣相,好對唔住佢地lor!同埋,有腦同有心做外賣生意都知,d盒要寫番係咩野黎,佢地唔寫,我地仲要搵到死死下,又要分!仲有最火滾,係叫佢地送番碗酸辣湯,因為果碗漏晒,佢地仲話上黎果陣無漏,我就話比佢地知,係佢地拎d菜飯放係碗湯上面,佢地都知衰,但佢

勁嬲,未見過有人咁樣做外賣。

仲有最火滾,係叫佢地送番碗酸辣湯,因為果碗漏晒,佢地仲話上黎果陣無漏,我就話比佢地知,係佢地拎d菜飯放係碗湯上面,佢地都知衰,但佢地仲要問下可唔可以補,先至再話送。
咁我另外分單果陣有叫一個紅油炒手,我老闆都有叫,咁我實比左佢先啦,我就叫佢送番份黎,因為我未睇單,唔知佢無落單定送漏左。
佢話都無落單,佢地跟單送,張單無落到唔會送。
咁我同佢講,我落單果陣有講,係你無落單,你落漏左你係咪應該送番。
佢話張單無落即係無收到我錢,佢同事已經出左發送野,唔會叫番佢番黎送埋我果份紅油炒手。
咁我同佢講,係你落漏單喎,咁我地要食,你唔送?
佢話當初張單無寫就唔會送!!

我勁嬲,我話咁我以後唔會再叫佢地皇之家。
佢就話,咁好lor!
由頭到尾,佢都無一聲道歉lor!整漏晒d野,無講過唔好意思;話佢知碗湯漏晒,叫佢補,佢唔覺得佢地咁pack野法對d客唔好;叫佢落番個紅油抄手,佢淨係識講跟單做野!我覺得佢地好無heart,好似由頭到尾都同一個無感情的機械人落單咁!!!!
好失望,呢間野,我真係行過都會運路走!

同埋d食物,好油,d餸勁少,唔抵食!
2011-08-24
Waiting Time
45 Minutes (Delivery)
$40 (Lunch)