2019-08-26 388 views
間餐廳係商場入邊嘅open area!!入到去見到有好多位,但係啲枱好多都未有員工有時間收拾!星期六嘅下午,見到其他餐廳都係有好人排隊等食,唯獨呢一間冇人等心諗茶餐廳都應該不會太難吃!重點係餐廳入面的餐牌 ,入到來發現找不到門口看見的那個餐牌,入到黎要食下客好麻煩咁出返門口去睇返! 給人們的感覺是是餐廳管理好有問題🤨我見到其他客人都係行返去門口度叫餐。出邊門口嘅餐牌有好多個餐牌疊起來,看起上來不太方便,導致有部份的價錢牌被遮住!因為我想食清淡D,叫咗個金銀蛋莧菜,價錢牌係遮住咗,張單嚟到我先知道原來要$68! 差唔多啦出邊小菜都係呢個價錢左右。之後個老闆仲要同我講已經好優惠,同我講好抵食㗎有埋例湯,btw,個例湯味道十分淡!飲咗兩啖就冇飲啦! 而金銀蛋莧菜份量都算大,味道都算正常。一個人食唔晒! 呢個餐仲有跟白飯! 一開頭入到來坐,佢幫我抹完張枱之後仲好濕,我要自己再用紙巾幫佢抹埋。
間餐廳係商場入邊嘅open area!!

而金銀蛋莧菜份量都算大,味道都算正常。
一個人食唔晒! 呢個餐仲有跟白飯!