2022-01-10 340 views
期間限定只有28間分店先有得買嘅雞皇批🥧,同🤴🏻去開沙田就試試啦😄😄~~~雞皇批🥧~~~$59/ 6吋嘅雞皇批🥧,真係唔好睇小佢,我同🤴🏻因為食呢個批我哋飲左三杯中可樂🥤!(好彩用積分換😁😁)首先叫左個雞皇批🥧加一杯中可樂🥤,外表正常,一叉落去好實表皮又乾又硬,食左兩啖就令你好快好口乾,所以我同🤴🏻再叫咗兩杯中可樂🥤🙁🙁但又要讚👍🏻👍🏻佢裏面嘅雞肉料真係好多,味道就係雞皇飯嘅味😅😅,食左一半已經滯滯地,我哋冇叫其他嘢就咁一個批🥧當係一個晚餐已經好飽😊😊P.S過左兩日KFC 社交平台 話買呢個雞皇批🥧送兩杯飲品🥤🥴🥴

~~~雞皇批🥧~~~

2022-01-06
$29.5 (Dinner)