2011-07-24 173 views
有日見到網上有人介紹呢間luna cheesecake. 心思思好想去試下, 因為自己本身勁中意食芝士蛋糕我今日就特登走去買咗個5'' 原味cheesecake, 同埋3件忌廉cheesecake原味cheesecake質感非常好, 唔似一般芝士蛋糕用消化餅嚟做餅底食落去有陣陣濃郁嘅芝士香味, 滑而不膩!! 真係好好食!!忌廉cheesecake佢地起個cheesecake上面加咗啲好滑嘅忌廉兩個相比下原味會比較有濃郁啲嘅芝士味不過都好好食!!下次一定要試下士多啤梨同朱古力味cheesecake!大力推薦!!! =)
5'' 原味芝士蛋糕
2011-07-24