2024-08-25
前排去咗呢間勁高質嘅日式燒肉放題放題同樣有幾個level,我揀咗中間Level 3澳洲和牛海鮮放題$488一位,係有d貴,不過1730前/2030後入座可成人正價減$40位因為慶祝香港運動員拎獎牌,所以食lv3的餐廳送個A4日本和牛壽喜燒做頭盤,帶專人燒埋勁好味😋另外佢有午市半自助燒肉$98起,仲有個追加優惠✨午市時段有追加快閃優惠✨$18迷你封門柳、$36 A4和牛三角嫩肌、$36 A4和牛小排🔥好多優惠好抵呀一開始餐廳會上一碗沙律和一盤好打卡able嘅肉類&海鮮建議燒咗呢啲先,先試咗味道,好食嘅可以之後再追加點~咁岩我呢期係水果祭🍊🍋🍎額外可以點例如雜果醬封門柳壺漬、雜果醬梅花壺漬、呂宋芒雜果沙律、雜果醬𠝹花魷魚、貓山王榴槤刈包、椰青糯米糍、朱古力棉花糖香蕉船、榴槤炸彈等等,用一啲水果做主題,好特別!牛肉🔸澳洲和牛肉眼芯🔸澳洲和牛-特上牛肋肉🔸澳洲和牛-上級牛胸肉🔸厚燒牛舌雞肉羊肉🔸炭火赤雞燒🔸香草羊架海鮮🔸原條魷魚筒🔸大海老🔸鹽燒三文魚鰭🔸蒲燒鰻魚🔸原隻鮑魚燒🔸燒日本原隻生蠔總結食物質素都好高質,尤其是有海鮮選擇,全部都好新鮮,生蠔鮑魚魷魚筒,燒到係唔夠時間食😂必食lv3或以上,
一開始餐廳會上一碗沙律和一盤好打卡able嘅肉類&海鮮
建議燒咗呢啲先,先試咗味道,好食嘅可以之後再追加點~
牛肉
🔸鹽燒三文魚鰭
🔸蒲燒鰻魚
🔸原隻鮑魚燒
🔸燒日本原隻生蠔
必食lv3或以上,因為肉質都靚好多!
出面自助區仲有好多熟食、蔬菜、甜品、飲品,
一開始肚餓可以食少少熟食,有日式蘿蔔牛肉、日式湯餃子、火龍果炒牛肉等等,好有心思~
點餐用QR code點,除咗肉類及海鮮要點,必食仲有炸芝士年糕,麻醬撈冷烏冬,燒香蕉朱古力綿花!
最後出去自助區唧埋支雪糕🍦我揀咗朱古力味,好濃郁
又有自助咖啡機,沖咗杯cappuccino 飲埋真係飽晒~