2024-10-19 1160 views
令和居酒屋,位於旺角,全和風裝修,強烈居酒屋感覺,入黎既歡迎都充滿儀式感🎌食物選擇超級多,鍋物串燒主打,石燒、生蠔、刺身、和食都有🫶🏻兵庫県刺身生蠔,配酸汁食無得輸,日本蠔既味道就係咁😍配埋清酒就係正👍🏻炙燒呑拿魚,最愛既菜式🩵香脆外皮加嫩滑呑拿魚,無筋好味,正😄牛腸鍋,福岡美食,heat住俾你,好濃既湯,配牛腸⼀流,熱辣辣好好味😋夾菜同配菜食都正,飲杯菠蘿燒酌梳打,清新又唔太甜,refreshing!👻燒燒燒🔥燒牛舌,厚切,爆汁牛味濃,串燒點都要食牛舌😆燒日本青椒仔,我既日式串燒favorite💡香爆而好好味,銀鱈魚西京燒,和食必試,魚滑肉嫩,味道濃中帶味增味👍🏻爐端燒 北海道花魚一夜干,超大條,店員好好推介,兩條大骨可以起黎食卜卜脆,好正!😎魚肉嫩,味道啱啱好,送酒更正🤤配埋佢既自家製既清酒,正😘整體超高質既居酒屋🏠食物質素好誇,係⼀個超正既體驗😇強推!和食加居酒屋既體驗👏🏻

兵庫県刺身生蠔
炙燒呑拿魚