2024-09-03
The Pearl🍽️位於尖沙咀既西餐,氣氛超好既bar restaurant🌟裝修幾grand,仲有户外可以坐,餐牌就做西餐fushion為主,意粉、甜品、牛扒、海鮮、cocktail等都有,飲杯1664生啤消下暑先🍻Cheers!無花果帕馬火腿沙律,配巴馬臣芝士、松子仁及黑醋橄欖油汁🥗超巨型size,大大舊好爽,配Ham食好正👍🏻呑拿魚牛油果泡沫他他配自製羅勒油,極細致既擺盤,撈呀,牛油果泡沫配呑拿魚蓉真係心機菜,好好味😳必食,飲杯cocktail🍹First Crush,青瓜cocktail,應該就係代表First crush既青澀🤣幾refreshing,Rosy Romance,就帶果味既cocktail,唔會太甜或太strong👍🏻Good和風醬油大蝦煙肉扁意粉🍝勁靚既賣相😍未食已經流口水,食⼀啖,個和風醬油味超好味🩵好耐無試過咁好味既日式意粉,幾惹味既感覺,煙肉味都好正👍🏻高質,大蝦都意外地好味,爽身,真係好味既意粉🇯🇵香煎牛封門柳,好粉嫩既肉色,食落去好juicy,嫩滑腍身,高質封門柳🍖極高質既心機西餐💕野好食酒好飲氣氛又好,有咩辦法唔再黎支持下😎