疫情下外賣變成大家既日常疫情下更加好多方便餸包既推出勞蘇食就轉轉個外賣mode做個 ,疫市之中搵下生活快樂點子滋味靚湯,專做靚湯、餸包,加熱即食,超級方便,更加係「香港品牌、香港製造」包裝好光鮮亮麗,款式都有特色外賣更加會幫你包好保溫紙,讚杏汁響螺豬肺湯,好正既包裝,滾水加熱10分鐘就可以倒出嚟飲超白滑既感覺,倒出黎,杏味好香,超大碗既份量,一定夠兩個人飲好濃既湯,可能因為有響螺,比一般豬肺湯濃同好味花膠瑤柱螺片鮑魚紅棗雞湯,加熱倒出,香到一個點係超香既鮑魚湯味,加埋花膠既膠質同雞既濃味,口感一流,好好味好濃紅棗係特色既重點,調返個味,令到成個湯唔止豪,仲夠特別,超級足料係我飲過最正既湯之一惹味黑椒雞中翼,好香既黑椒,一份都幾多隻,非常入味,黑椒香濃所以真係幾惹味肉質無因為係餸包而霉左,仍然嫩滑,幾好味,汁都好多可以撈飯食添正宗馬拉肉骨茶,好正當餸包有東南亞風味,份量仍然好多,好足料,好入味,藥材味超濃,愈飲愈想飲夏天唔想食飯可以飲湯食骨都又飽又補所有野我只可以話係「超足料」不愧為滋味靚湯,啲湯真係又濃又正又好味又有特色歎住支持香港製造#食下食下開始覺得餸包仲方便過外賣#可能要買個冰
疫情下外賣變成大家既日常
疫情下更加好多方便餸包既推出
勞蘇食就轉轉個外賣mode做個[疫流外賣點評] ,疫市之中搵下生活快樂點子

包裝好光鮮亮麗,款式都有特色
外賣更加會幫你包好保溫紙,讚

杏汁響螺豬肺湯,好正既包裝,滾水加熱10分鐘就可以倒出嚟飲
好濃既湯,可能因為有響螺,比一般豬肺湯濃同好味
花膠瑤柱螺片鮑魚紅棗雞湯,加熱倒出,香到一個點
係我飲過最正既湯之一

黑椒雞翼

雞翼

正宗馬拉肉骨茶

肉骨茶

所有野我只可以話係「超足料」
不愧為滋味靚湯,啲湯真係又濃又正又好味又有特色
歎住支持香港製造

#食下食下開始覺得餸包仲方便過外賣