2019-05-10 228 views
生日飯想去試一試. 第一 服務態度真係 .... 一個字好*差. 特別年輕嗰啲服務員不知所謂. 不會有人check你要唔要嘢要走去問人 order etc.唯獨是有一個姐姐我覺得好好, 他問我哋需唔需要其他嘢然後幫我哋再refill. 服務態度一流.有個Uncle 介紹我哋飲米水 or something. 不過有啲唔係太好飲.. 話係自家製或者 未攤凍之後倒落個膠樽度有塑膠味... Uncle 應該都唔關佢事嘅佢只係做嘢啫 好認真最basic服務, 第一樣帶客人坐低, 介紹30秒都不是太過份... 茶餐廳都好服務過他. 真係需要多啲training lor 如果唔想做就唔好做喇... 轉行啦環境有啲污糟地下次笠笠. 好彩食物都不算太差, 有啲食物都幾好食. 價錢 大概三百蚊一位, 比較all you can eat嚟講算好食 ( 如果你細食的話). kimchi egg, corn cheese, salad 應該都係任食. 所以都幾好 味道一般. 我要讚賞佢哋嗰啲生菜, 非常新鮮同好靚. 佢有好多間分店所以 食物質素不是太差但係 服務態度同人手或者唔
生日飯想去試一試.

環境有啲污糟地下次笠笠.

佢有好多間分店所以 食物質素不是太差但係 服務態度同人手或者唔夠? 但係我嗰日去識得 5-8 枱客人.. 你們忙我唔怪你但係.. 5~8台客都過唔掂人哋咁真係要 諗一諗啦.

如果我在會去食我希望下次我可以再畀 好平 踢到佢哋更改 service 同埋清潔.

Celebration
Birthday