疫情下外賣變成大家既日常🍱好食既堂食同好食既外賣又真係好唔同,勞蘇食就轉轉個外賣mode做個[ #疫流外賣點評 ],疫市之中搵下生活快樂點子🤓岩川,日本野外賣店,位於西營盤,壽司、刺身、丼飯、定食都有🇯🇵可以WhatsApp定落單,去到拎既時亦有一啲凍食、壽司盤可以選購😌外賣自取啱晒蒜香三文魚炒飯,配麵豉湯,超大份超多三文魚,一打開已經好香,蒜味之餘仲有和風味,木魚片有幫到手🤪珍珠米粒粒都香口濃味,有三文魚既海鮮味配埋日式味道相當唔錯,我覺得真係幾好味😎三文魚多到爆,切碎左炒連飯食正,依個價錢黎講性價比真係超班✨麵豉湯都唔hea,有蜆肉係入面👍🏻👍🏻雜錦壽司,加州卷、蟹籽軍艦、左口魚正常,味道ok,三文魚壽司雖然唔係大舊,但都幾肥美😙自家製玉子壽司,唔太甜,味道特別,幾啱食😋帆立貝相當鮮甜,豐富嘅壽司盤🍣整體食物質素都好唔錯,炒飯買到食都差25-30分鐘但都仲好熱,計埋價錢就真係無得輸☺️相當好既日式外賣選擇🍱

岩川,日本野外賣店,位於西營盤,壽司刺身、丼飯、定食都有🇯🇵可以WhatsApp定落單,去到拎既時亦有一啲凍食、壽司盤可以選購😌外賣自取啱晒

麵䜴湯

壽司