先講結論:食物:普通正常,但係差唔多價錢嘅話商場有其他更好選擇。服務:侍應其實有禮貌,不過唔知喺度做乜,其中一個重要係生手,撳機都唔熟。廚房:運作好有問題,食完餐飯仲要催先有湯飲,嘢飲唔催都唔畀。我哋夜晚嚟到餐廳嘅時候得四五張枱有人,諗住咁樣唔算忙,就快食個飯。我哋2個人坐低,叫咗兩個晚餐,一個係黑松露帶子意粉,一個係雞扒蛋包飯。等咗15分鐘都未有嘢食,飲品同湯都冇,同個侍應講乜嘢都未有,之後過多5分鐘先有飯同意粉就上枱,食物正常味道。食到一半,同侍應講先肯拎兩碗湯嚟。食完飯同意粉,嘢飲都仲未嚟,就同佢講幫我轉外賣杯我拎走飲。個侍應都覺得唔好意思,然後去到收銀機幫我搞,但係搞咗5分鐘都仲未撳到個掣,我直接拎埋張單出去同佢講埋單,跟住就有另一個侍應過嚟,幫我喺張單度加返外賣杯錢,同時有另一個侍應包緊我兩杯嘢飲。咁我比完錢拎完兩杯嘢飲就走,之後打開袋嘢睇,畀錯咗嘢飲,嬲嬲地直接掉晒兩杯嘢,嘥埋我啲錢同個外賣杯。
先講結論:
食物:普通正常,但係差唔多價錢嘅話商場有其他更好選擇。

食到一半,同侍應講先肯拎兩碗湯嚟。

Type of Meal
Dinner