2019-04-15 730 views
約咗一班媽媽同小朋友嚟呢度食飯,估唔到呢度啲裝修咁吸睛,打卡一流淨係個背景牆都可以影好多相啦👍🏻望住呢個以荔景為主題嘅餐廳,令我諗起當年荔園關閉最後幾日,爸爸媽咪帶我地去荔園玩嘅情景,嗰時仲係讀小學,原來眨吓眼都已經過咗廿幾年.....依家就由我地帶自己嘅仔女嚟返呢個「荔園」懷緬過去。首先見到每人個杯都有一個茶包,好香再睇佢哋個點心紙,啲名都好得意,我哋揀咗幾款小朋友嘅點心🥧例如烏龜菠蘿包(叉燒包)、荔園動物反斗城、包有Guts (流沙奶皇包)、係愛呀(五香芋絲餅),啲名全部都好新穎,點菜時令人有無限幻想另外再買咗個肉絲撈麵,估唔到個撈麵係咁嘅,令人眼前一亮仲超好食總結:裝修同食物賣相好好,而且仲好好食添!小朋友嚟到呢度一定好開心,因為餐廳走廊隔離放咗架船仔,啲小朋友衝曬過去玩,食完飯又可以喺門口影相打卡,滿足晒媽咪同小朋友嘅需要,而且最重要係啲食物真係好好食,所以一定會再嚟呢度

淨係個背景牆都可以影好多相啦👍🏻

依家就由我地帶自己嘅仔女嚟返呢個「荔園」懷緬過去。

首先見到每人個杯都有一個茶包,好香

另外再買咗個肉絲撈麵,估唔到個撈麵係咁嘅,令人眼前一亮
仲超好食

2019-04-12
$130 (Lunch)
  • 荔園動物反斗城
  • 烏龜菠蘿包(叉燒包)
  • 包有Guts  (流沙奶皇包)