呢家用APP可以提早揀定日子同時間, 早少少去check-in就可以快D入到去北海道産白老牛 - 北海道第一和牛, 幼嫩濃厚牛香, 不過有少少筋位扣少少分青森縣產特大帆立貝 - 鮮甜肥美飽滿爽滑, 喜歡帆立貝唔可以錯過北海道產海螺 - 超爽脆, 索索聲, 但紫蘇葉味太濃北海道產沙甸魚 北海道產炙燒八爪魚 - 冇乜炙燒過既感覺, 韌咗D炸北海道産日本公魚 - 官方建議鹽混合茶粉, 不過我就鹽混胡椒粉, 有D似椒鹽多春魚鯖魚押壽司 - 賣相同官方圖有D距離, 同埋都真係幾酸三陸產炙燒喜之次 - 爽彈濃郁魚油香 薯條 - 酥脆幼薯條, 食唔停口, 唔怪得係小食類嘅top1濃厚芝士味卡達拉娜Calbee x 卡達拉娜一次過叫哂2款battle, Calbee就牛油香氣同有蜂蜜嘅甜, 濃厚芝士味外層嘅脆焦糖厚D脆D, 而且再細滑D另外仲叫左呢D core款就唔多講

北海道產海螺 - 超爽脆, 索索聲, 但紫蘇葉味太濃

北海道產沙甸魚

北海道產炙燒八爪魚 - 冇乜炙燒過既感覺, 韌咗D

鯖魚押壽司 - 賣相同官方圖有D距離, 同埋都真係幾酸

三陸產炙燒喜之次 - 爽彈濃郁魚油香

濃厚芝士味卡達拉娜
Calbee x 卡達拉娜
另外仲叫左呢D core款就唔多講
2022-09-06
$200 (Lunch)