2024-05-27
今日嚟到北角後街估唔到呢度竟然變咗一個文青小區☀️有種西營盤中上環好Chill既Vibe💚 呢間Cafe以水泥風嘅裝修配上唔少植物感覺好有風格☘️ 最值得一試嘅係佢有唔少獨特既咖啡☕️有特色得來味道又唔錯🍃假日好適合黎Chill下⭐️ GeeGee GatGat 🍓呢杯咖啡配上山楂同埋洛神花🌺酸甜嘅味道配上咖啡好配合好清新❤️ 仲加埋肉桂條可以用黎攪拌🎋整體香氣好有層次⭐️ Chloe 💜呢杯咖啡就配上咗熱情果🏝️帶上酸酸甜甜嘅熱情果果肉🍋令到咖啡冇咁單調⭐️ Brunch ProMax 🍱呢個All Day Breakfast份量超豐富⛅️主菜有三文魚香腸同埋雞胸蛋白質好豐富🍗 特別欣賞佢嘅柚子醬Cream Cheese 🍊 配麵包好清新⭐️ 全素意粉 🍝用上全素嘅豆乳醬口味都好Creamy🥛配上腐竹球同牛蒡🍢 口感豐富得來又有營養🫶🏻黎個Vegan既感覺唔錯
⭐️ GeeGee GatGat 🍓
⭐️ Chloe 💜