✔️軟殼蟹雙菠蘿漢堡配薯條 $108呢個好出色‼️ 軟殼蟹係超級大隻 🦀仲要係勁多膏 最特別係佢用咗菠蘿包😳 而入面仲有真嘅菠蘿🍍 令到個漢堡更加juicy同清新☘️ 不過都由於佢實在太足料 會比較難一次過進食🙈✔️炆東坡肉咸菜羽衣甘藍配意大利包 $108呢個包反而普通🤔 講唔停覺得個包太大所以餡料唔夠🥹不過值得一讚係個個炆東坡肉好入味 而且肥瘦適中~✔️開心果芝士蛋糕 $65呢個開心果巴斯克係講唔停食過最好食🥰 蛋糕質地超級軟滑 而且流心嘅部份比平時嘅多😍 真係好值得一試💯✔️開心果特調奶(凍)$55呢款嘅濃度就比芝士蛋糕嗰款弱 反而奶味比較重🥛 咁樣就會冇咁膩 講唔停覺得幾唔錯😆
✔️軟殼蟹雙菠蘿漢堡配薯條 $108

✔️炆東坡肉咸菜羽衣甘藍配意大利包 $108