2021-06-18 900 views
備小編扮下長腿用下0. 5影相🤣(吾好鬧我) 呢間餐廳真係打卡一流,地方好大,有好多唔同嘅打卡位,雖然地方比較片,但係好多客人都受到各大嘅網民心絲絲黎到呢度, 講影相真係冇後悔嘅 而且當時好好天餐廳可以燒烤亦都有三文治或者麵類, 大家為影相呢個好啦,唔好抱太大期望呢度嘅食物😢,因為佢哋嘅主食都比較普通,主打備客人影相打卡, 臨走嘅時候,餐廳嘅老闆仲關心我哋有冇留倩影🤣叫我哋留多一陣影多啲相添😂好可愛啊除咗餐廳入面咁多打卡位之外,餐廳外面都好有異國風情🙉,成條路都冇乜車(最緊要注意安全🧐)冇乜人可以盡影(當然唔好影響旁邊既民居啦)

2021-06-11
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$32 (Tea)