2019-08-02 3765 views
在報紙睇到廣告,買点係皇帝蟹,2千多一圍,都唔敢期望,甘就十條友去食,諗住十個人食一圍,都夠食卦?点知??原本加果隻乳豬,点知係偽术,呢個餐叫隻豬要正价4百幾!好彩冇加到!先上一個小炒王,正常,及格跟住一個炸齋腐皮卷,只係素,及格再上一個燒味拼盆,味道未知,份量夠十二位?負20分粟米蛋花豆腐羹,普通正常,僅及格50分再来一個浸莱心,及格酸菜魚,呢個又唔辣,又唔酸,都唔知乜野魚,成條掃粉炸完放入湯,搞笑!最多只值10分!炸鷄,正常可以,65分以上全屬好普通好普通嘅小菜,甘都未知中計!到戲肉,皇帝蟹出埸,話4斤,甘多有多食啫,拿蟹腳剪,咦~空心嘅,再剪开,嘩~D肉嘅比例係2-3成,我地估應該係下价貨嘅水蟹種,!即叫伙計睇,問佢点?佢话整过一隻都係甘,仲話要另計!我們全部唔食放係度嘈,隔離左右都嘩嘩聲!甘都得?周旋左一輪,死都唔肯換,話蝕本,呢样果样,我问你甘叫D客蝕?重点黎係食蟹,我們話唔俾蟹錢,只俾番食左嘅錢,佢話請示,轉头送斤中蝦補數,費事煩我們算數!中蝦頂到皇帝蟹????一肚氣,奉勸各位咪去,我地嘅情況嘈到左右隔離都知,原來個個都係食呢個餐,但我地叫先,佢地睇到后圍圍轉呔!如果一早入

先上一個小炒王,正常,及格

跟住一個炸齋腐皮卷,只係素,及格

再上一個燒味拼盆,味道未知,份量夠十二位?負20分

粟米蛋花豆腐羹,普通正常,僅及格50分
再来一個浸莱心,及格

炸鷄,正常可以,65分

以上全屬好普通好普通嘅小菜,甘都未知中計!

如果一早入黎睇下食評先,就唔會瀨野!
你做招牌又好,做返人客信心又好,冇可能要客去為你的失誤,為你承擔!服務態度反而個别員工,D低層的比部長那些好好多,但点都絶冇下次!環境十分擠迫,枱頂枱!

开飯~你們一定要登出呢個負食評,咪包庇呀!
2019-08-01
Type of Meal