2018-10-22 778 views
其賓太子餐廳已經幫襯咗十幾年, 間唔中都會一家人去食晚飯, 之前見到有劣評, 講既和我幫襯開既感覺完全不一樣, 會不會已經變了呢? 親身去食一次最是清楚, 首先一去到唔使一分鐘已經有位, 店員都有禮同有帶到埋位, 咁叫啲食開既野睇下水準有冇下降啦, 叫咗三個餐同焗生蠔, 有圖有真相, 野食好味, 價錢合理, 服務滿意, 我既結論係呢間仍然係我食開既太子餐廳, 我仍然會繼續幫襯, 舊式香港西餐廳已經買少見少, 咩環境灰灰暗暗, 咩地方污糟, 我就真係一啲都唔覺, 又話價錢貴, 大家可以睇下餐牌咩價錢先去, 我就覺得價錢合理
2018-10-06
Waiting Time
1 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner