2020-03-07 1103 views
有時經過土瓜灣, 口痕痕想食蠔我哋都會去呢一間餐廳嗰度食 ,因為性價比高十蚊就有一隻, 而且質素亦都唔錯不過今次嘅經歷我就下次應該有一排都唔會去食啦 !之前做緊優惠買四送一 ,不過剛剛過咗新年佢哋嘅優惠就停咗 ,我哋叫咗佢哋都價值百幾蚊嘅 ,牛扒餐包湯包飲品set lunch! 第一次先嘅牛我話要五成熟點知送到嚟係九成熟! 換咗另一塊就要用咗成三個字 !我哋得一個鐘頭隻眼簡直係非常之倉卒, 第二次果然係五成熟 ,不過啲牛嘅質素真係比較硬,心想收得呢個價錢亦都冇優惠,我相信應該有咁上下嘅質素會提供, 這會令我比較失望了! 我同事食嘅pizza餐,佢哋嘅午餐亦都會有經常供應 ,週不時會轉唔同嘅pizza款式!pizza質素亦都保持到 ,如果大家想保險嘅就再嗌都係叫pizza算吧啦!