2016-03-22 243 views
今日中午同個老死唔知食咩好就周圍行下,見到呢間米線好似未食過喎,就膽粗粗走左入去食,因見到外邊張餐牌好似好多野食咁。口水雞雞肉入口好嫩滑,一啲都唔粗糙,而且唔算太辣,即使唔多食得辣嘅人都可以輕鬆駕禦。招牌脆皮肉肉質唔算粗糙,肥瘦適中,不過可惜入口有戰啲咸,如果淡味番小小就會更好了豬扒通心米線(加醬汁豚肉,肉醬,魚腐)搵麵款嘅時候不經意見到呢個通心米線,感覺幾特別,所以就叫左試下。入口發現米線非常之咁爽口,浸住湯都唔會軟淋淋。肉醬做得比一般嘅店舖做得更加細膩一點,肉碎量足嘅同時,醬又唔會太多,係肉同醬嘅比例上有一個幾好嘅平衡,令肉醬入口更惹味
口水雞
招牌脆皮肉
豬扒通心米線(加醬汁豚肉,肉醬,魚腐)
$50 (Lunch)