2015-02-06 3863 views
今次係第一次去呢間食, 攞住個地圖行黎行去就係唔知呢間野係邊。咁岩有個路人行過見到我地望望下, 提示要行入去個商場入面~個商場人煙稀少, 加上附近又修輯緊, 真係心慌慌~入到去冇人, 得一台客, 我地有少少卻步,不過都係入左去。佢有outdoor 位置, 不過佢唔俾我地出去坐。前菜有4樣小食, 甜薯、泡菜、茄子、青瓜。全部都幾好食,泡菜唔太辣~比出面好食。我地叫左:韓式蛋包飯:個樣有D似日式.....蛋包飯都幾好食, 佢個汁同日式有少少唔同, 但個腸仔就唔好食,炸到外皮好硬下.韓式牛肉飯:呢個算味道幾好, 出面都係差唔多味道, 牛肉唔算太乾~不過你話佢好好食, 又未到。其實總體黎講都唔算差, 不過佢又唔算平, 仲要加一, 中午咁少人都幾難做生意。
咁岩有個路人行過見到我地望望下, 提示要行入去個商場入面~
個商場人煙稀少, 加上附近又修輯緊, 真係心慌慌~
入到去冇人, 得一台客, 我地有少少卻步,不過都係入左去。
佢有outdoor 位置, 不過佢唔俾我地出去坐。
前菜
我地叫左:
牛肉飯
2015-02-05
$71.5 (Lunch)