2021-10-18
打個成個禮拜風,呢日襯好天過海行下街,漫無目的咁上左去半山嘅扶手電梯,周圍行下睇下野,差不多上到頂見開始天黑就喺附近搵下野食,見呢間酒吧餐廳野飲幾平,即刻入去買醉先🤤餐廳嘅客人都係以外國人為主,店面唔大但感覺似係去左d外國嘅小酒吧咁,有幾款cocktail全日Happy Hour只係$55,我地就叫左Aperol Spritz同Bellini🥂*Lamb Seekh Kebab $68*估唔到酒吧仔都有呢類型嘅小食,加入左唔同香料嘅免治羊肉,食落辣辣地,重有薄荷乳酪醬可以點,一人一條唔係幾夠喉😂*Chicken Breast $118*雞胸肉入面釀入菠菜、磨菇、Mozzarella芝士,雞胸肉超嫩滑,火喉岩岩好,食落重好juicy一d都唔柴皮,重配埋steak fries,成件事好滿足😍*Chicken Tikka Masala $108*呢款咖哩香料味比較冇咁重,味道酸酸地,唔會食到好膩好濟,可以配飯或者naan,雞肉嘅份量超多,呢個價錢黎講相當唔錯,不過如果跟飯我應該需要更多嘅咖哩汁🤣
*Lamb Seekh Kebab $68*
*Chicken Breast $118*