半放題午餐 無敵海景 刺身壽司生蠔ᴘɪᴢᴢᴀ仼食🍽sᴀᴋᴇ 啤酒 香檳 紅白酒仼飲🥂🍻🍷最盡可以食足𝟺.𝟻小時!最近位於尖沙咀嘅𝗔𝗾𝘂𝗮推出𝗡𝗼𝗻-𝘀𝘁𝗼𝗽 𝗕𝗿𝘂𝗻𝗰𝗵!見到個海景已經飽左一半 我覺得可以喺度發足全日夢😂價錢方面成人每位$𝟵𝟴𝟴加一 𝟻歲以下免費 • 𝟻-𝟷𝟸歲$𝟰𝟵𝟴加一~頭盤方面仼食 選擇都超過𝟭𝟬款!個人覺得狂刷魚生同生蠔都已經好正🦪另外佢地𝚙𝚒𝚣𝚣𝚊都係仼食 餅皮做得好脆口🍕𝗠𝗮𝗶𝗻 𝗖𝗼𝘂𝗿𝘀𝗲方面可以每人揀一款~我同朋友就揀左𝗜𝘁𝗮𝗹𝗶𝗮𝗻 𝗣𝗼𝗿𝗰𝗵𝗲𝘁𝘁𝗮加左$𝟮𝟰𝟱揀左石燒和牛!𝗜𝘁𝗮𝗹𝗶𝗮𝗻 𝗣𝗼𝗿𝗰𝗵𝗲𝘁𝘁𝗮, 𝗿𝗼𝘀𝗲𝗺𝗮𝗿𝘆 𝗿𝗼𝗮𝘀𝘁𝗲𝗱 𝗽𝗼𝘁𝗮𝘁𝗼, 𝗻𝗱𝘂𝗷𝗮 𝗴𝗿𝗲𝗲𝗻 𝗯𝗲𝗮𝗻𝘀很驚喜的脆皮烤豬肉🤤!皮烤得超級脆 食落去𝚜𝚘𝚔𝚜𝚘𝚔聲🤩而且肉香十足~另外薯仔都整得好香!𝗦𝘁𝗼𝗻𝗲𝗱-𝗴𝗿𝗶𝗹𝗹𝗲𝗱 𝗪𝗮𝗴𝘆𝘂 𝗦𝗶𝗿𝗹𝗼𝗶𝗺 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗰𝗿𝗶𝘀𝗽𝘆 𝗴𝗮𝗿𝗹𝗶𝗰 𝗰𝗵𝗶𝗽𝘀 (+$𝟮𝟰𝟱)和牛賣相很不錯 油脂分佈很平均~輕輕兩邊燒一燒 入口油香十足 肉質十分嫩滑🐮炸蒜皮都好香口!另外和牛仲配有𝟹種醬料 可以沾醬吃喔~.𝙵𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠
放題午餐 無敵海景 刺身壽司生蠔ᴘɪᴢᴢᴀ仼食🍽
sᴀᴋᴇ 啤酒 香檳 紅白酒仼飲🥂🍻🍷
最盡可以食足𝟺.𝟻小時!

見到個海景已經飽左一半 我覺得可以喺度發足全日夢😂
價錢方面成人每位$𝟵𝟴𝟴加一
𝟻歲以下免費 • 𝟻-𝟷𝟸歲$𝟰𝟵𝟴加一~

頭盤方面仼食 選擇都超過𝟭𝟬款!
個人覺得狂刷魚生同生蠔都已經好正🦪
另外佢地𝚙𝚒𝚣𝚣𝚊都係仼食 餅皮做得好脆口🍕

𝗠𝗮𝗶𝗻 𝗖𝗼𝘂𝗿𝘀𝗲方面可以每人揀一款~

很驚喜的脆皮烤豬肉🤤!
皮烤得超級脆 食落去𝚜𝚘𝚔𝚜𝚘𝚔聲🤩
而且肉香十足~
另外薯仔都整得好香!
Italian  Porchetta,  rosemary  roasted  potato,  nduja  green  beans

和牛賣相很不錯 油脂分佈很平均~
輕輕兩邊燒一燒 入口油香十足 肉質十分嫩滑🐮
炸蒜皮都好香口!
另外和牛仲配有𝟹種醬料 可以沾醬吃喔~
𝙵𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 𝚑𝚔.𝚏𝚘𝚘𝚍𝚖𝚊𝚙 𝚏𝚘𝚛 𝚖𝚘𝚛𝚎 𝚏𝚘𝚘𝚍🍽
Stone-grilled  Wagyu  Sirloim  with  crispy  garlic  chips

最後仲有佢地嘅𝗱𝗲𝘀𝘀𝗲𝗿𝘁 𝗽𝗹𝗮𝘁𝘁𝗲𝗿!
超巨型的一盤😂
除左水果之外 仲有馬卡龍 棉花糖 小蛋糕 𝗰𝗿𝗲𝗺𝗲 𝗯𝗿𝘂𝗹𝗲𝗲等等~

仲配埋朱古力醬!
佢地嘅朱古力醬入口唔會話太甜 朱古力味好重!
水果份量同種類也不少~
我自己除左個朱古力醬最欣賞佢地嘅𝗰𝗿𝗲𝗺𝗲 𝗯𝗿𝘂𝗹𝗲𝗲 焦糖面香脆 下層蛋味香濃 入口好軟滑!而且甜度剛好✨
Aqua Dessert  platter

環境方面除左海景 店內裝修也好美!
Aqua Dessert  platter
  • Italian  Porchetta