2022-05-16 106 views
#華麗公主cafe# #歐式風格#今日同朋友去左Emax搵好西食😆經過一間華麗公主cafe 就被佢吸引住啦🤪作為一個港女嘅我,當然梗係九秒九衡入咗去打卡😍個門面好有小清新嘅感覺😊一入到去見到個裝修真係 “嘩”左一聲🫡真係好靚😍d水晶燈令到間餐廳更加華麗😍個餐牌好有心思,以公主👸系列作為設計😍真係別出心裁😘一個讚字👍餐廳有不同選擇,有意粉🍝,有牛扒,有魚等等🤪任君選擇😚而且午餐都係幾抵食🤪百幾蚊又有餐單又有主食又有飲品😌我哋唔係好想食太多澱粉質嘅嘢,所以我哋都係叫左d 少澱粉質類嘅野1.慢烤加拿大保濕豬肉眼配櫻桃沙律醬 -$110塊豬肉眼真係好大塊,而且煎得好香口,肉質好淋而且好juicy 😁醬汁好特別😍甜甜地酸酸地加埋豬眼肉一齊食🥰一啲都唔會油膩仲有好多配菜😍底下有一大嚿薯蓉😛2. 刁草香蒜牛油🧈焗鯛魚配南瓜薯蓉塊鯛魚焗得好香口,周圍都係脆口😍外脆內軟😍加埋香蒜牛油一齊簡直係一個夾字我哋食咗咁多嘢🤣當然梗係叫啲花茶飲下左邊係蔓越莓玫瑰綠茶,右邊係檸檬百香果兩個花茶好夠味,好清新😍
#華麗公主cafe# #歐式風格#

餐廳有不同選擇,有意粉🍝,有牛扒,有魚等等🤪任君選擇😚

而且午餐都係幾抵食🤪百幾蚊又有餐單又有主食又有飲品😌

1.慢烤加拿大保濕豬肉眼配櫻桃沙律醬 -$110
仲有好多配菜😍底下有一大嚿薯蓉😛

2. 刁草香蒜牛油🧈焗鯛魚配南瓜薯蓉

我哋食咗咁多嘢🤣當然梗係叫啲花茶飲下
左邊係蔓越莓玫瑰綠茶,右邊係檸檬百香果
兩個花茶好夠味,好清新😍
2022-05-15
$150 (Lunch)