2016-04-04
修裝真係幾特別,有好多懷舊擺設,例如古老入錢秤重機,荔園掟楷磚,舊式剪髮椅。但對野食期望唔好太大,不過野食都唔錯野。叫左3樣野:1.呢個好似叫蝦多士既野勁好味,可能因為我地兩個都好肚餓,呢樣野又係第一樣到,我地勁快清左佢,我覺得有蝦味嫁,佢成隻蝦係上面,我係醬怪,你地食記住叫佢加,唔係唔夠醬用。個沙律比我地想像中大,同一般沙律無分別,都係果d野啦。推介。2.紅豆冰都好味丫,因為好耐無飲過,比較唔到,但紅豆好軟林林,又唔太甜,所以我會覺得好味嘅3.沙丹豬扒飯豬扒好味,肉質鬆軟唔會老。特色係有菠蘿,本人好鐘意食菠蘿,所以加分。飯量對男仔黎講可能算少,本人勁勁細食都食到一半飯。豬扒推介4.炸脾我覺得好乾,有d失望,皮炸到有d硬。但薯條好味,鐘意食粗薯條會鐘意食,佢炸得幾好wor,我坐左好耐下,到走果陣再食多幾條,我都覺得好味啊,唔會炸過龍,無乾爭爭嘅感覺,可能因為係粗薯關係
但對野食期望唔好太大,不過野食都唔錯野。
叫左3樣野:
2.紅豆冰都好味丫,因為好耐無飲過,比較唔到,但紅豆好軟林林,又唔太甜,所以我會覺得好味嘅 3.沙丹豬扒飯
4.炸脾