2018-07-08
一行3人 book左位下午1點黎食生日lunch,點知到達餐廳嘅時候只有一枱客人!變相我地好似包左場咁😆雖然餐廳有set meal,但由於我地有唔同野想試,所以最終order左5款食物+1個甜品。仙巖村的秋天 — 冷面加上開胃酸甜汁;非常開胃 👍🏼👍🏼👍🏼纜車中觀賞麗水市 — 帶子蟶子加上少量鮮果 ;幾好味蕎麥花開時 — 一條條嘅薯仔整成pizza大小,上面舖上芝士 ,另配蜜糖,脆、咸、香中帶甜;邪惡但好味😈陽光與搜勝臺竊竊私語 — 炆牛骨+菇+薯蓉;超焾嘅牛骨肉,菇亦烤到好香,薯蓉都好味;好好味嘅一道菜!極力推薦!👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼風選米飯的母親在哪裡?— 最令人想笑嘅一個菜名!其實是Nachos,加上牛肉碎及芝士,另配莎莎醬及泡菜;中規中矩,同一般Nachos差不多,無甚驚喜。最後係要黎慶祝生日嘅甜品—檸檬批但唔知點解會食到有雞味😂除左呢樣咁有特色而又唔係人人接受到嘅味道外,個檸檬sorbet 都幾refreshing總括而言,係一間唔錯嘅餐廳!下次要再試埋其他菜~
纜車中觀賞麗水市 — 帶子蟶子加上少量鮮果 ;幾好味
最後係要黎慶祝生日嘅甜品—檸檬批
總括而言,係一間唔錯嘅餐廳!下次要再試埋其他菜~