2021-02-20 880 views
「鳥語floomfloom」 <尖沙咀>-富士山 上🇯🇵🗻食物既賣相同擺設絕對係滿分 打卡一流 📷 再加上店面既裝橫設計 好IGable味道很多人評價一般 我又唔會話佢好好食 但有時掛住影相 又想等D食物到齊再影 食得黎都凍咗😅-⇒ 富士山黑豚肉咖哩飯 $118 🗻🍛起初很好奇藍色既飯係咩味 原來都係一樣😅⇒ 粉紅鳥海鮮忌廉意粉 $138 🍦 🍝我覺得創意度滿分 完全滿足咗細個咩時候 包括食飯都要食雪糕既幻想 🙂見到隔離枱食 完全想像唔到係咩味 同埋覺得會好伏 不過食落又ok 好味過富士山⇒ 柚子蜜糖雞翼 $58雞翼永遠無得輸👍🏻⇒ 牛油果香蕉抹茶奶昔 $58比起牛油果 我更喜歡牛油果飲料~另外 呢度有很多牛油果既食品同飲料 岩曬牛油果愛好者🥑 不過兩個人真係吃不下這麼多⇒ 榛子朱古力配🐻棉花糖唔捨得摧毀佢🥲坐位有分normal 同tatami 我就坐到腳俾🙃 有興趣記得book枱!
「鳥語floomfloom」 <尖沙咀>

⇒ 粉紅鳥海鮮忌廉意粉 $138 🍦 🍝

⇒ 柚子蜜糖雞翼 $58
雞翼永遠無得輸👍🏻

⇒ 牛油果香蕉抹茶奶昔 $58
比起牛油果 我更喜歡牛油果飲料~

⇒ 榛子朱古力配🐻棉花糖
唔捨得摧毀佢🥲

坐位有分normal 同tatami 我就坐到腳俾🙃
有興趣記得book枱!