同老友去南丫島慶生, 好隨意咁入左間食墨西哥野既餐廳,估唔到好有驚喜‼️餐廳其實唔算大, 但佈置睇得出花個心機, 以仙人掌為主調, 連waitress件衫也是仙人掌圖案, 好有特色. Waitress 好友善, 推介左兩樣食物比我地. 食物放在彩色繽紛的碟上, 單看賣相已經好吸引. 先介紹Tacos beef ($90) : 墨西哥煎玉米捲上放左牛肉碎, 淨食已經好好味, 好香口. 加上特製的蕃茄蓉醬, 味道更有層次, 果然無介紹錯! 另一樣係Quesadilla Veggie ($80): 墨西哥玉米薄餅配以蘑菇南瓜和芝士, 作為芝士控, 我特別喜歡這個, 熱辣辣的芝士, 加埋凍乳酪, 好正, 一邊食一邊大讚. 😋😋😋Waitress見我地食得咁高興, 仲介紹左個墨西哥辣醬比我地試, 老友話好好味, 但我就覺得太辣喉嚨似著左火好開心老友好滿意今次的慶祝安排,下次有機會我地會再幫襯的.

好開心老友好滿意今次的慶祝安排,下次有機會我地會再幫襯的.
2022-09-18
$100 (Lunch)
Celebration
Birthday