2019-03-22
時間仲早,夜晚六點幾,就睇下Exx App 有咩正野,見到呢間有半價就黎試試。餐廳佈置幾有氣氛,有一面落地玻璃,可以望出街景。一坐底職員就即刻比手巾同碟餐前小食薄脆,仲比隻暖碟我地食野,好貼心,而且佢地幾個侍應都好有禮貌。今次叫左三樣野,半價後,大約每人$80,真係物超所值。我地食左無耐就已經全場坐滿,仲要好多都係南亞裔,相信呢間都做得幾正宗。薄脆餅 Free好香好脆,有少少咸味,會連埋三碟醬比你,有甜酸醬、薄荷醬同醃菜,甜酸醬幾好,唔太酸,而個薄荷醬就比平時既味道啖D,薄荷味無咁勁。羊肉咖啡角 $48個餡有好多羊肉,仲有青豆同香料係到,肉味濃,但又無乜羶味,而且,唔會太咸,餡料味道好好,而個皮就可以再焗耐少少,乾身D令酥皮鬆散D。咖喱雞 $108甜味較重,食到好多椰絲,怕辣既人岩哂,唔辣,而雞肉好嫩,都有6舊左右,仲要無骨,食得好方便。羊肉炒飯 $118分量都幾多下,而且都有好多粒羊肉,仲要好淋好香,飯夠一粒粒,但又唔會乾淨淨,配埋咖喱食真係一流。
薄脆餅 Free
羊肉咖啡角 $48