🍽🍴🍽🍴🍽🍴🍢🍢🍢🍢🍢🍴🍽🍴🍽🍴🍽-餐廳環境唔錯,梳化卡位好有日本feel,夜晚七點已經差唔多full house ,但唔算太嘈,同朋友嚟飲酒傾計啱哂🤩。嘢食水準好高,食得出食材一啲都唔會馬夫,最值得係炭火即燒串燒嗰種香烤味唔係第二度咁易搵到🥹。🥢 煙薰雞火腿他他 $88 🆙 煙熏味好香,配埋洋蔥絲同香蔥粒好refreshing ,撈埋蛋黃令口感更加嫩滑,再用紫菜包住味道好夾。🥢 免治雞肉棒 $38🆙好juicy ,蛋黃令口感更好,係有史以嚟食過最滑嘅免治雞肉☺️。🥢 熟成雞腿肉 $42 🆙雞皮烤到好香脆,肉質厚實而嫩滑,係一口雞肶肉嘅感覺,勁滿足!🥢 雞腳筋 $32 🆙口感似雞軟骨,但再脆口啲 ,亦冇咁油膩。🥢 炸嘉美雞全翼 $58 🆙雞翼有好濃醬油味,炸粉好薄,嘉美雞肉質真係好嫩但又唔會皮下脂肪太多,肥瘦好均勻。🥢 鹽燒牛舌心 $58 🆙同樣肥瘦適中,比較厚肉,食落去有少少外脆內軟嘅感覺,燒得啱啱好。配埋青檸同檸檬汁好balanced! 🥢 鹽燒黑毛和牛牛小排 $68 🆗牛味濃郁,肉質較瘦,中間有兩小條青椒仔。🥢 鹽燒A4和牛三角腩 $78 🆙相比起牛小排呢款明顯油脂感較重,口感超嫩
🍽🍴🍽🍴🍽🍴🍢🍢🍢🍢🍢🍴🍽🍴🍽🍴🍽

🥢 煙薰雞火腿他他 $88 🆙

🥢 免治雞肉棒 $38🆙

🥢 熟成雞腿肉 $42 🆙

🥢 雞腳筋 $32 🆙
口感似雞軟骨,但再脆口啲 ,亦冇咁油膩。

🥢 炸嘉美雞全翼 $58 🆙

🥢 鹽燒牛舌心 $58 🆙

🥢 鹽燒黑毛和牛牛小排 $68 🆗
牛味濃郁,肉質較瘦,中間有兩小條青椒仔。

🥢 鹽燒A4和牛三角腩 $78 🆙
相比起牛小排呢款明顯油脂感較重,口感超嫩滑,入口即溶🥹。

🥢 辛辣雞胸芫荽沙律 $78 🆙
食肉食到咁上下點都要用菜中和下,呢個沙律係芫荽控嘅天堂,芫荽好新鮮,完全唔會有渣,雞胸類似手撕雞咁,keep到juicy 唔鞋口,辣辣地幾開胃。

🥢 鵪鶉蛋卷 $38 🆙
蛋外面有一層好薄嘅豬肉包住,好香口,再用木魚碎同沙律醬調味,同蛋黃味道好夾。

🥢 炭燒白鱔 $68 🆙
肉身彈牙,魚皮烤到好脆,突顯到炭火燒香🥰。

🥢 麻糬卷 $36 🆙
日式年糕外面用豬肉卷住,烤到好香,醬油味濃同甜。

🥢 明太子燒准山 $32 🆙
炭火烘到水份冇咗,冇咗滑潺潺嘅口感,變成乾身又實嘅准山,好特別,配埋明太子醬嘅咸香,好夾。

📌生啤買一送一 ($48),食串燒嘆啤酒,好爽呀😆。

😇評價 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴𝘀😇
食物 𝗙𝗼𝗼𝗱 9/10