男友生日提議食呢間, 即日打去book位只得6:00-8:00pm時段, 冇問題照訂位, 我地6點3,4去到唔係太多人, 見到得一張紙大部份都係肉類和牛肉類 (鹽燒/燒汁/果味牛胸腹、燒汁/法式芥茉子一口牛、辣味/燒汁牛肋條、鹽燒牛舌、法式芥茉子薄牛脷、燒汁/辣味牛肋骨)豚肉類 (燒汁/味噌/鹽味/黑七味豬頸肉、甜醬燒豬手肉、燒汁/黑七味/生羗豬腩肉、鹽燒黑豚肉)雞肉類 (燒蒜味/燒梅子雞、燒意大利香草雞、燒辣味/黑七味/燒鹽味雞中翼、黑椒蒜鹽雞軟骨粒、七味粉鴕鳥腎)海鮮及其他 (燒鯖魚、墨魚咀、燒太子貝(帶子)、燒香草蝦、燒香草羊扒、燒紐倫堡腸、菠菜鴨胸卷、鵝肝鴨胸卷、燒鴨舌、燒魷魚鬚)蔬菜及冷凍小食類 (燒日本南瓜、粟米、鮮冬菇、茄子、甜洋蔥、胡蔴冷豆腐、和風沙律、秘制溫室青瓜、冷烏冬)熱小食類 (和牛炒飯、雞軟骨餃子、生菜)其實選擇既種類真係唔太多, 鍾意食肉類既人真係好岩, 但如果唔鍾意食肉既朋友, 真係去到冇乜野岩食, 不如講下有咩唔見意你食啦, 一口牛真係un到不得了, 可能啲牛唔太新鮮啦, 點燒都係un, 黑豚肉唔好食, 大家如果要食牛胸腹呢, 一定要睇住黎燒, 唔可以過

熱小食類 (和牛炒飯、雞軟骨餃子、生菜)

其實選擇既種類真係唔太多, 鍾意食肉類既人真係好岩, 但如果唔鍾意食肉既朋友, 真係去到冇乜野岩食, 不如講下有咩唔見意你食啦, 一口牛真係un到不得了, 可能啲牛唔太新鮮啦, 點燒都係un, 黑豚肉唔好食, 大家如果要食牛胸腹呢, 一定要睇住黎燒, 唔可以過火, 一過火就好硬唔得爽家啦, 羊扒都都幾好食, 都算大件, 燒南瓜要注意, 因為太薄啦, 燒濃左唔駛食, 太子貝即帶子啦, 都好大隻既, 但燒時要小心唔可以太大力夾落去, 因為好容易散

總結 : 如果佢冇得送剌身拼盤呢, 我覺得埋單$403係好貴囉, 汽水都要$10罐, 鍾意食肉既朋友一定讚不絕口, 但對肉冇乜興趣既朋友千其唔好去, 因為冇啖好食!
冷豆腐
牛舌