2019-01-14 845 views
喺銅鑼灣行街, 雖然到晚飯時間, 但係只係輕微肚餓, 即刻摷吓飲食apps, 搵到呢間食店喺五點半時間有半價, 本身又喜好雞翼, 就揀咗呢間試下!因為有半價「加持」, 所以可以叫多幾樣嘢食,但係廿四隻雞翼壓力之下,只可以叫多兩款炸物: 洋蔥圈及芝士條。 雞翼有原味及脆皮選擇,或者各一半。 另外有三款醬料選擇: 今次揀咗美國水牛、 藍芝士醬、蒜香蛋黃醬。 所有嘢食即燒即炸又夠熱,係好味嘅!無可挑剔! 呢間小店只有一男一女坐鎮, 那個女的服務員可能對飲食apps夾份做嘅優惠唔係咁清楚,我哋喺收銀機前糾纏咗好耐……😅 最後都要那個男嘅出手, 同埋負責煮嘢食都係個男的。 餐廳環境係美式快餐格局,但特別注意只有高凳坐, 所以都係啱啲後生仔(如我)多啲😂 總括嚟講如果係雞翼控嘅絕對值得一試!
原味及脆皮雞翼~三款醬料
炸洋蔥圈及炸芝士條