2020-01-10 11 views
今晚同朋友仔去中環玩AIA, 收左工已經唔早, 所以食左個quick pho做dinner<至尊>兩個人share-個pho, 當然要食好啲, 所以我地就揀左個最豐盛嘅至尊, 裏面有生牛肉、牛腩、牛柏葉、牛丸等等, 河粉分量都幾多<冰山燒豬頸肉>另外我地仲嗌左個冰山燒豬頸肉, 出到黎原來係生菜同豬頸肉, 豬頸肉超級超級超級厚係大食妹食過嘅豬頸肉裏面最厚嘅<秘製薯條>因為見佢個秘製薯條都幾抵, 所以就嗌左份~薯條係新鮮炸嘅, 熱辣辣另外唔知點解條薯條可以有15cm咁長, 配上茄汁、千島螿同明太子醬, 覺得膩嘅時候可以換下口味<青檸梳打>最後飲番杯清涼嘅青檸梳打, 好滿足

<至尊>

<冰山燒豬頸肉>
係大食妹食過嘅豬頸肉裏面最厚嘅

<秘製薯條>

<青檸梳打>
最後飲番杯清涼嘅青檸梳打, 好滿足