周一同女友晚上七點walk in去咗呢間火鍋店,佢極力推薦話聽聞好抵食又好食,佢班朋友咁啱嗰晚又訂咗包房两圍。咁去到店員問有冇booking,我話冇,佢問我九點交檯可唔可以,我話得,之後安排入一間小廂房 其中一張二人檯,裡面分別已有两檯客人。咁我馬上同店員阿姐order 了一個孖寶套餐" 龍躉片加極上超級雪花牛" 半份、胡椒豬肚雞鍋底及雜菇併盤,同一渣竹蔗茅根水,鍋底同飲品好快就來了,肥牛同魚片一直無嚟,等了半小時再催問店員阿姐,回覆放心無走單,師傅做唔切,咁又繼續等,直到八點半我再追問阿姐,另外一位男店員話無哂龍躉,叫我轉食另一個刺身孖寶套餐,我女友唔食得生冷嘢點轉,迫於無奈散叫了一份極上超級雪花牛,極之無奈。其間,女友被友人邀了進包廂作客,女友告之我其友人房內桌上美食齊全、即叫即到。最後埋單五百六十幾,咁嘅服務同質素,胡椒豬肚雞鍋底味道平平無奇,心諗再無下次光顧,同等價錢對面大X口任食火鍋性價比不知優勝幾多,不建議人少去呢間👎