2010-12-24
同朋友慶生日, 無啦啦上OPENRICE求其SEARCH, 就大家都揀左呢間, BOOK左7:30PM, 但都要等一陣, 要枱人走左先有得入, 但其實入面仲有大把吉枱, 但佢話係有好多BOOKING留左, 我地又只得4人, 所以要等果張4人枱走左先入得, 好在都只係等左幾分鐘啫~ 係門口等果時, 我同主角先發現原來呢間係食印度FUSION野, 唔係我地諗的食下PIZZA 沙律果D西餐~ HAHA~好味~ 就係上網見到個個都叫, 所叫來吃, 個餅底好脆啊~ 但................ 放耐了唔脆, D雞肉都少少"鞋鞋"地~炸雞翼好香口啊~ 仲有芝麻係面~ 咖哩雞普普通通, 但印度薄餅好味喎~ 其實仲叫左豬肋骨, 都OK, D肉唔太勒, 都離骨~又叫左尼泊爾餃子, 其實同我地平時食的窩貼差不多, 雞肉料, 入面有汁, 我D朋友又冇乜特別感覺, 但我本身LIKE食餃子, 我都好LIKE食呢個~ 其實最唔好的, 就是環境太迫, 坐得唔舒服~
炸雞翼好香口啊~ 仲有芝麻係面~
咖哩雞普普通通, 但印度薄餅好味喎~
其實仲叫左豬肋骨, 都OK, D肉唔太勒, 都離骨~
其實最唔好的, 就是環境太迫, 坐得唔舒服~