2019-05-26 316 views
咁多年食開大X樂tea set 所以一直無睇其他,今日上kfc 買奶茶見到原來tea set 只係$24 (當佢一杯奶茶單賣$14時)即刻決定食返次叫咗個蜜糖雞翼餐,有全翼、葡撻、蘑菇飯包熱奶茶。一個夠飽嘅配搭。連鎖快餐店熱奶茶得佢同美心較好,奶味較重但水準穩定同夠滑,好過某啲茶記時好時唔好…葡撻一般,始終買咗澳門葡撻王食譜味道唔會太錯,擺咗陣仲用熱爐焗住,無實當賺!蘑菇飯啲飯好「lim」一舊舊痴住,希望下次會好啲,因為個蘑菇汁有少少辣其實ok 雞翼先係主角,燒得又香又脆,個面揸咗一層蜜糖少少反光咁望落去隻色仲sexy!最緊要係仲好食過我食開果間,發現新大陸了。

即刻決定食返次
A1茶餐