收工去阿叔泰買嘢, 見到同座有呢間西餐廳, 就去試吓~ 人唔多, 靜靜地, 可以慢慢食~佢都幾多嘢揀, 我地揀咗Bold雜扒同黑醋汁羊扒拼羊西冷, 兩個都揀咗薯蓉~ 我地仲加咗佢個set, 有湯, 沙律, 多士同嘢飲。 個湯都有兩款俾你揀, 有粟米湯同蕃茄三文魚頭湯, 好好飲~ 好夠味!! 個多士好好食, 超軟細細塊, 好好食~ 沙律都唔錯, 酸酸地, 好開胃!!佢d嘢都嚟得幾快, 但係都會等人食完一樣先再上, 唔會放到成枱都係. 個羊西冷都幾好食, 開頭仲驚太酥, 但係又ok喎, 唔錯唔錯~ 全部都好好味我地仲加錢叫咗黑牛, 正~ 呢間又坐得舒服, 唔趕, 可以悠閒咁慢慢食。 返工已經樣樣嘢好趕, 收工慢活吓都得卦

. 個羊西冷都幾好食, 開頭仲驚太酥, 但係又ok喎,
唔錯唔錯~ 全部都好好味

bold雜扒+羊扒拼羊西冷
黑牛
湯, 沙律, 多士
黑醋汁羊扒拼羊西冷配薯蓉
2020-10-29
$165 (Dinner)
bold雜扒+羊扒拼羊西冷
黑牛