餐廳已開咗一段時間 本身唔太喜歡食天婦羅 就算平時去日本都唔會特別食天婦羅呢!😂😂早排見細佬食完之後就極力推介 仲要睇埋佢分享嘅相片之後 又覺得真係幾吸引 最後分別唔同時間食咗兩次添!加上餐廳仲俾咗張印仔優惠卡我!食咗兩次儲夠4個印仔!🤘🤘🤘下次仲可以享有一碗半價優惠 其實太鐘意食烏冬呢!所以兩次都係食咗烏冬唔好睇小呢個烏冬 就咁食烏冬加天婦羅囉 其實如果唔係大胃王 份量就係剛剛好嘅 另外最有驚喜係天婦羅仲加咗少少飯添 天婦羅已經加埋醬汁 所以喜歡重口味嘅我 就啱晒啦! 外脆內juice 完全係非常fresh烏冬仲係爽口彈牙 個湯都係好濃味 😋如果烏冬就一定會配埋呢啲配料 仲有隻半熟雞蛋配埋烏冬 真係好豐富 飯同烏冬嘅分別就係飯嘅話會有多一舊魚 雖然唔知係咩魚 但魚嘅味道好鮮味㗎另外最特別之處 就係有天婦羅雞蛋下次就會試吓冷烏冬😛😛😛仲有餐廳免費提供新鮮嘅黑豆茶添🤘🤘🤘添茶嘅時候仲可以見到一粒粒啲黑豆喺茶入面如果住朋友嘅朋友仔 出示住戶證仲可享有9折優惠 等於免加1

天婦羅已經加埋醬汁 所以喜歡重口味嘅我 就啱晒啦!
外脆內juice 完全係非常fresh

仲有餐廳免費提供新鮮嘅黑豆茶添🤘🤘🤘
添茶嘅時候仲可以見到一粒粒啲黑豆喺茶入面

如果住朋友嘅朋友仔 出示住戶證仲可享有9折優惠 等於免加1
2021-06-18
$150 (Lunch)