之前成日聽朋友講旺角有間好正食麻辣雞煲舗頭叫<川香苑>, 今次真係試到啦好彩我朋友冇<掍>我jie!首先, 講一講等位方面, 可能我同我既朋友比較夜食啦...晚上九點幾食...所以唔洗點等位!基於我地肚餓的關係, 所以我地一坐低就叫左個例牌麻辣雞煲做左個湯底先,之後我同我幾個朋友點左d單點食物..有肥牛(真係必叫, 因為好match個湯底), 春卷, 丸類, 牛柏葉, 炸魚皮, 腐皮等等至於味道方面, <川香苑>的麻辣好易入口, 好正!有少少似譚仔隻味! 如果鍾意食譚仔米線的朋友仔, 值得一試!有樣東西真的不得不介紹就係<川>店的肥牛真係好吸引! 佢地碟肥牛幾新鮮, 無論肥牛的顏色, 味道都好香口! Waiter哥哥仲同我地講叫我地點d <索> 味的食物會仲正, 佢仲提議我地叫粉絲試下, 試左真係覺得入口既味道真係正到暈! 至於價錢方面, 都算reasonable!不會太貴..平民價錢都食到咁正的食物, 真係唔錯! 我地6個人請埋生日個位都係$180到啦!總括,<川香苑>真係一間食完佢地既食
好彩我朋友冇<掍>我jie!

總括,<川香苑>真係一間食完佢地既食物會仲記住佢地味道的餐廳! 100個好味!一定會再幫襯!!!

好正的麻辣雞煲
必試的肥牛
張相係剛剛開始時拍, 未算最多食物時拍
2012-09-08
Waiting Time
8 Minutes (Dine In)
Celebration
Birthday