2023-06-10
呢間餐廳想試咗好耐,因為身邊好鍾意食日本餐嘅朋友話呢度好好食! 好似以前好耐先book到位,但係今日一打去就有位,所以即刻去試吓!入邊大概有兩台,加埋我哋係三枱,我哋係最遲嗰枱到,點知亦都係係最快食完嗰台!唔知係咪我哋1:30先到,不過間餐廳都話冇問題,但係一入到去師傅對我哋嘅眼神都麻麻地, 可能覺得我哋阻住佢哋!好唔好彩我哋撞正嗰位師傅,廚師發辦得好快加埋會黑面. 我問一句佢先答一句,如果唔係我都以為佢唔識講嘢. 我哋嗌咗廚師發辦九件餐,根本上我未食完嗰件壽司,佢已經想比第二件我哋食!,速度仲快過DHL! 佢以跑馬拉松嘅時間,速度, 差唔多一次過俾晒我哋食,到我哋食完嘅時候,俾我哋一早嚟嗰兩台仲喺度慢慢傾偈, 慢慢品嚐佢哋嘅食物,而我哋就要買單了! 我亦都有同經理反映,我話師傅好趕,乾到不得了,亦都唔係好同我哋講嘢,咁睇吓佢哋會唔會反映,不過我都覺得冇乜作用! 我哋嘅唯一選擇就係以後唔會再去! 如果你鍾意快靚但唔正嘅香港人,鍾意慳時間, 咁一定要試呢間!!