2022-06-30
其實同男朋友都未食過呢一個種類嘅日本餐!諗住嚟慶祝吓😍點知一是愛上真係返唔到轉頭啊🤤餐廳好乾淨好整齊😚真係俾人一種好高級嘅感覺💕深海池魚💕我同男朋友其實都算乜嘢魚都食😆但係呢個魚真係好特別!口感順滑🤭好清甜😛有淡淡嘅魚味👍🏻配上馬糞海膽😍鮮上加鮮😆原隻海膽💕我同男朋友都食到舔晒脷🤭特別鍾意食海膽😚仲要原隻🫣上面會有啲三文魚子😛都好鮮甜!配上海膽💕真係海水味充斥晒個口🤤就嚟唔捨得吞🤤車海老💕超級彈牙嘅蝦🤤又鮮甜,唔會韌👍🏻配上海膽點綴!味道好夾🤭鮮甜嘅味道更上一層樓呀😆松葉蟹配三文魚子💕啖啖嘅松葉蟹肉!超級鮮甜👍🏻唔使自己剝殼😆食到好過癮😛一絲絲嘅肉質,味道好甜🤤配上三文魚子,海水味爆開😚一齊食真係鮮甜鮮甜🥹👍🏻我同男朋友都一路食一路嘩嘩聲😆真係好好食唔同層次👍🏻下次都一定要再嚟食🤤🤤
深海池魚💕
原隻海膽💕