2022-07-04
朋友未試過食諗住帶佢嚟試吓!之前食過已經覺得好好味!今次帶朋友來享受😛😛水準一樣keep得好好!前菜係毛豆🥗粒粒都好飽滿!好清新🤭拎到即刻開胃晒🤤北海道口岸蠔🦪好鮮甜🥹口感清爽😆唔會腥👍🏻有啲海水味🌊有啲自製嘅柚子酸汁👍🏻所以一定唔會腥🤤個底度仲會有啲紫蘇葉同埋海苔🤭間白魚🐟呢個刺身好出色👍🏻😛好鮮🤤配上紫蘇花嘅花香味😆好清新好特別💕質感柔滑🫣👍🏻赤身配海苔醬,中拖羅配蘿蔔苗,大拖羅配Wasabi根部🐟💕每個部位都唔同嘅配料🥹👍🏻廚師真係好用心🤤赤身唔會晦!配上海苔醬更加鮮甜突出咗魚味🤭中拖羅會配蘿蔔苗!油脂豐富,配上蘿蔔苗中和返油膩感😛大拖羅唔會有筋👍🏻入口即溶嘅感覺配上Wasabi嘅根部😆刺激返個美女唔會有啲太油嘅感覺🤤呢一間完全係可以回頭再食😛水準keep得好好!大家可以放心😆👍🏻
前菜係毛豆🥗粒粒都好飽滿!好清新🤭拎到即刻開胃晒🤤 北海道口岸蠔🦪
好鮮甜🥹口感清爽😆唔會腥👍🏻有啲海水味🌊有啲自製嘅柚子酸汁👍🏻所以一定唔會腥🤤個底度仲會有啲紫蘇葉同埋海苔🤭 間白魚🐟
呢個刺身好出色👍🏻😛好鮮🤤配上紫蘇花嘅花香味😆好清新好特別💕質感柔滑🫣👍🏻 赤身配海苔醬,中拖羅配蘿蔔苗,大拖羅配Wasabi根部🐟💕
每個部位都唔同嘅配料🥹👍🏻廚師真係好用心🤤赤身唔會晦!配上海苔醬更加鮮甜突出咗魚味🤭中拖羅會配蘿蔔苗!油脂豐富,配上蘿蔔苗中和返油膩感😛大拖羅唔會有筋👍🏻入口即溶嘅感覺配上Wasabi嘅根部😆刺激返個美女唔會有啲太油嘅感覺🤤 呢一間完全係可以回頭再食😛水準keep得好好!大家可以放心😆👍🏻