2022-05-11 522 views
同朋友第一次上去食放題火鍋,簡單講解:環境都狹窄燈光又些暗,冷氣好似唔係好夠。我地叫左個雞煲食但湯底好淡味隻雞就唔太好味,之後加湯轉打邊爐,食物方面唔多選擇都係普通超市會買得到,和牛方面我覺得食落只係普通牛肉,我就諗自己買嘢返屋企打邊爐可能好味過佢不過好在飲品都算多款,還有兩三款雪糕同泡芙,但我個人很少食甜品不知道好唔好味。好在嗰度有兩位侍應都好有禮貌,我記得我上到去係walk in,我就問侍應我無預約可以入去嗎?佢就望一望入面就即時帶我地入去坐,然後好清楚甘講解畀我哋聽收費,我哋選擇了二百幾蚊個嗰餐,但食完後覺得唔直。全場都係侍應服務好呢到加返分,不過好似得兩個侍應做都做唔切, 人手已經不夠底下佢地都咁有禮貌對人直得一讚,到埋單這位女侍應有笑容好有禮貌比張單我地睇,還有笑著送我們出門口以上是個人感受

以上是個人感受