2008-01-02 20 views
見d食評都ok,所以星期六專登同個同事去試,大家都抱住幾好祈望去食呢個LUNCH, 去到唔係太多人.我就叫大腸,魚腐,菜肉雲吞,酸辣米線,大辣, 我同事叫豆苗餃,香菇貢丸,魚腐,酸辣米線,唔辣. 我碗好快就到, 但一睇就feel到佢一d都唔辣,結果真係唔辣,連唔食辣同事都食到, 跟住問佢係咪已經大辣, 佢話係,然後我忍唔住叫佢比d辣我,佢比一碗辣椒醬我,話驚我辣得滯,咁我咪倒半碗落去試,無料到,跟住順便倒埋半碗落去.佢問我辣唔辣,當然都係feel唔到係大辣,不過我放棄,佢就比d辣椒我叫我生食,我當然唔會食,都唔matchd feel, 無酸味,魚腐硬d, 可能唔夠豆腐,其他都唔係咁好食. 我同事就覺得碗湯好似有d羊肉味,豆苗餃無食評講得咁新鮮好味,香菇貢丸就好似細粒,碗面都係唔酸.不過算啦,都唔會再去啦!都係放過佢!