2023-06-28
被服務員針對,等咗一個鐘十五分鐘,佢咩都未做,連最簡單嘢飲,都未上??入到去我哋正常落單,由於得佢一個人,可能做得慢啲,所以我哋等咗45min ,仲諗住等多一陣,到咗一個鐘多嗰陣,仲要唔係繁忙時間,结果佢咩都未做,本來我哋第一台入去,比我遲入啲人都攞曬嘢食準備走,甚至有人已經食完第一次,叫埋第二次餐都上咗,完全唔知點解佢唔做我哋呢台?搵佢理論,直接唔理我哋,仲要問我哋係叫咗咩? ?即係佢冇單係廚房?定係故意唔做我哋台?問佢,仲要態度好差,理直氣壯講佢間店就係咁?即係點?揀客做單?錯咗仲要唔認?發脾氣嘅一間垃圾店?如果你係都要去呢間店,我唔知到你會俾服務員點對待啦,如果你好彩,可能佢會俾嘢食你食哩🫰滿心期待咁樣去呢間店,結果好失望,俾佢更好嘅店大把🫰我唔係話要一個好好嘅服務,但係連食物都冇俾我哋,係咪有啲過份?
滿心期待咁樣去呢間店,結果好失望,俾佢更好嘅店大把🫰