Sorry呀~本人影相技術不太好,但食物味道好就得啦😂😂😏之前食過一次,但嗰陣未開始寫食評就忽略咗Lu~宜家再食,味道一樣咁好食好難得出番去油麻地,即刻嚟食🥰我最鍾意食佢既榴槤白雪米餅,佢既榴槤餡無論是D24或是貓山王都好正💕真係超好食,鍾意糯米&榴槤既朋友們就唔好錯過啦😍落住雨,我都照去食就知好正啦😋😋😋😋😋爆餡喔~其他嘢食我就未事過,你地可以試完留言話我知架🙈應該榴槤班戟都唔錯,我見有人叫😂宜家去唔到泰國食榴槤就係香港搵番正既榴槤食啦🥳就嚟中秋節,佢仲有榴槤月餅賣,大家可以去試下👍👍老闆人好好,好nice,仲會問下你鍾唔鍾意個雪米餅外面脆口d,再幫你烤下👍宜家會按顧客喜好既店舖少之有少啦,希望呢d有人情味既店舖繼續保留係有人情味既香港入面😚

Sorry呀~本人影相技術不太好,但食物味道好就得啦😂😂😏

好難得出番去油麻地,即刻嚟食🥰

宜家去唔到泰國食榴槤就係香港搵番正既榴槤食啦🥳

就嚟中秋節,佢仲有榴槤月餅賣,大家可以去試下👍👍

• 貓山王白雪餅
  • D24榴槤白雪米餅