2018-11-07 541 views
突然心血來潮想去剪頭髮加染髮,所以打算係附近求其食啲野。因為一個人最好都係hea 食個快餐。記得呢間麵店已經開左好多年,又長期好多人坐係入面食野,心諗一定唔會差得去邊。由於係中午12:30,真係超級多人差唔多坐滿曬,不過樓面同廚房都好快手,基本唔洗點等已經有人serve。店外面貼左好多雜誌報紙報導佢地嘅clippings, 好似係主打清湯腩。好啦,就試下佢地嘅推介,叫左個牛腩雲吞米粉醫肚。個湯真係值得一讚,清得黎好濃嘅肉香味,又唔會好油!個牛腩已經煮到好諗,入口即融嘅感覺,而且都係有好香嘅牛肉味!我食到某2-3件有啲好爽口嘅筋,幾有咬口,配合入口即化嘅肉真係天衣無縫!不過雲吞就一般啦,無任何特別之處。我加埋杯凍奶茶,埋單$48,性價比尚算可以啦,都會繼續黎幫襯嘅 😆

不過雲吞就一般啦,無任何特別之處。

2018-11-07
  • 牛腩河