2008-05-02 445 views
五月一日勞動節,做地盤的我難得有假放,點都要出去行下,唔想成日都只係見到泥頭同埋翻土機﹗遠離市區去到東龍島,對上0個個食評原來都係我寫的,原來年多沒有來了﹗點了去年來的紅腸魚片麵及凍奶茶,紅腸魚片是煎過的夠香好味,公仔麵睇得出佢做得好有誠意,即叫即整所以等要等得耐0的﹗不過可以0係離島吃到一個早餐感覺窩心﹗凍奶茶呷一口夠茶味奶香,在這炎熱的天氣下飲完舒服哂﹗東龍島環境很美呢﹗遠離煩囂吸收天地靈氣,呢度值得一去﹗不過去就記得帶蚊怕水,郊區多蚊要小心﹗想睇下東龍景色可去我blog睇下﹗http://hk.myblog.yahoo.com/smallsmalllin/article?mid=2315

凍奶茶呷一口夠茶味奶香,在這炎熱的天氣下飲完舒服哂﹗

想睇下東龍景色可去我blog睇下﹗
見到招牌了