2016-06-20
山林壽司...故名思義係位於山林道既壽司店XDDDDDD在佐敦接朋友收工,就決定行去山林道睇下有咩好食...行行下發現有間新開既壽司店,作為壽司控既我地毫不猶豫就入去試下喇!好彩時間尚早,唔洗等就入得。我地首先叫左個刺身拼盤,ummmmm....真係好新鮮,我睇住個師傅即叫即切,而且三文魚腩個厚度真係剛剛好,唔會覺得漏,甜蝦又超級彈牙!再叫左海膽同甜蝦蟹膏軍艦,海膽真係好鮮甜,完全冇腥味,抵讚!而甜蝦蟹膏食落有濃濃蟹味...太正了!我忍唔住Encore左...😂仲有灸燒左口魚裙邊壽司、鵝肝壽司,全部入口即溶,真係好好味!講真,呢間壽司店既野食可以媲美連鎖壽司店既質素,但價錢真心超值!$346咋!我同朋友一致決定會再黎食過~~We will be back😂😂